Etusivu » Tietoa meistä

Sähkö-Satek Oy – Kodin sähköremontit ja aurinko­paneelit

Sähkö-Satek on omakotitalojen sähkösaneerauksiin, sähköasennuksiin ja aurinkosähkö­järjestelmiin erikoistunut yritys. Perusajatuksenamme on heti alusta lähtien ollut parantaa omakotitalojen sähköturvallisuutta sekä energiatehokkuutta. Kysynnän kautta toimintamme on laajentunut voimakkaasti ja nykyään toimistomme Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueella.

Meidän tarinamme

Sähkö-Satek perustettiin vuonna 2015 kolmen sähköalan ammatilaisen toimesta. Havaitsimme vanhojen omakotitalojen sähköjen olevan monesti aivan oman onnensa nojassa.

Omakotitaloissa sähköturvallisuudesta huolehtiminen on kiinni asukkaan omasta valveutuneisuudesta. Tästä syystä sähköjen todellisesta kunnosta ei ole ollut riittävästi tietoa, kun ei olla hoksattu ajatella, minkälaisia riskejä vanhentuneissa sähköissä kytee.

Sähkö-Satek jalkautui ihmisten koteihin kertomaan sähköturvallisuudesta, vieden näin viestiä, mitä kodin sähköt pitää sisällään ja miksi niihin kannattaa panostaa.

Nyt Sähkö-Satek on vienyt viestiä tuhansille ihmisille ja tehnyt satoja sähkösaneerauksia koteihin sähköturvallisuutta parantaen. Sähkö-Satek työllistää tällä hetkellä vajaa parikymmentä henkilöä. Yrityksen tärkeimpiin arvoihin kuuluu hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki.

Panostamme hyvään asiakaskokemukseen ja palvelualttiuteen, olemme vieneet omakotitalojen sähkösaneeraukset sekä omakotitalon aurinkosähköjärjestelmät kokonaan toiselle tasolle. Katsomme aina kokonaisvaltaisen ratkaisun ja teemme sähkösaneeraukset avaimet käteen periaatteella.