Etusivu » Tietoa meistä

Sähkö-Satek Oy – Kodin sähköremontit ja aurinko­paneelit

Sähkö-Satek on omakotitalojen sähkösaneerauksiin, sähköasennuksiin ja aurinkosähkö­järjestelmiin erikoistunut yritys. Perusajatuksenamme on heti alusta lähtien ollut parantaa omakotitalojen sähköturvallisuutta sekä energiatehokkuutta. Kysynnän kautta toimintamme on laajentunut voimakkaasti.

Meidän tarinamme

Sähkö-Satek perustettiin vuonna 2015, kun huoli omakotitalojen sähköturvallisuudesta heräsi. Aloimme välittää viestiä sähköturvallisuudesta ja tarjosimme ratkaisujamme sen edistämiseen. Nyt, viisi vuotta myöhemmin, yritys on paljon muutakin.

Nykyaikaisen yrityksemme vastuullisuus kattaa paljon muutakin kuin sähköturvallisuuden. Ajattelemme aina ja kaikessa asiakkaidemme ja ympäristön parasta. Merkittävimpiä palvelujamme ovatkin nykyään aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausjärjestelmät – innovatiiviset ja energiatehokkaat ratkaisut tähän hetkeen ja tulevaisuuteen.

Huomattava muutos on tapahtunut myös asiakaskunnassamme: siinä missä Sähkö-Satek aloitti palvelemalla yksinomaan kuluttaja-asiakkaita, nyt kuluttaja-asiakkaiden rinnalle ovat nousseet yritykset ja maatilat. Oli kyseessä kuluttaja, yritys tai maatila, kohtaamme asiakkaamme tapauskohtaisesti ja palvelemme asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla koko asiakassuhteen ajan.

Vaikka vuosien aikana moni asia on muuttunut, kahta emme vaihda. Meillä on kaksi tavoitetta: turvalliset sähköt ja tyytyväinen asiakas. Teemme kaikkemme tavoitteiden täyttymisen eteen emmekä lopeta, ennen kuin ne on saavutettu.