Etusivu » Sähkösaneeraus

Kodin sähkösaneeraus – teemme kodistasi jälleen toimivan ja turvallisen

Sähköt eivät ole ikuisia. Riskit kasvavat iän myötä ja turvalaitteet puuttuvat usein kokonaan vanhoista sähkökeskuksista. Lisäksi vanhat sähköt, eivät usein vastaa niiden käyttötarvetta, vaan ovat ylikuormitettuja jatkojohtovirityksineen.
Kannen takana kipinää iskevät nokeentuneet katkaisijat ja pistorasiat ovat todellisuutta kodeissa asukkaiden niistä tietämättä.

Suomessakin syttyy keskimäärin 7 rekisteröityä sähköpaloa päivittäin.

Kuvassa löysä liitos sulattaa johdon eristettä sähköjä käytettäessä. Ylikuume­neminen etenee uhkaavasti kohti muita johtoja, mikä voi aiheuttaa oikosulun.

Sähkösaneerauksen hyödyt:

 • Estää sähköpaloja.
 • Estää vaarallisia sähköiskuja. Koti saa tehokkaat, testatut ja toimivat suojalaitteet.
 • Lisää käyttömukavuutta, helppouttavaloa sekä pistorasioita sisälle ja ulos.
 • Sähköt mitoitetaan nykypäivän käyttötarpeen mukaan, ei ylikuormiteta sähköjä.
 • Energiansäästöä valaistuksella, kasviöljypattereilla.
 • 85 % kohteiden sähköjohdoista pysyvät edelleen piilossa
 • Nykyaikaisella aurinkosähköjärjestelmällä aurinkopaneeleineen pienennät sähkölaskuasi ja teet kodin sähköistä entistä ekologisemmat – asennukset onnistuvat kätevästi sähkösaneerauksen yhteydessä!
 • Suojaa laitteita rikkoutumasta ylijännitteestä (ukkonen tai yleisen sähköverkoston häiriö).

Tunnista sähköjen heikko yleiskunto

Yksittäisten virheiden huomaaminen ja korjaaminen ei korjaa sähköjen heikkoa yleiskuntoa tai alimitoitettujen sähköjen ongelmia.

Tulipalot ja sähköiskut kannattaa ennaltaehkäistä, eikä ratkaista vasta sitten, kun tilanne on päällä. Tosiasia on se, että sähköjen yleiskunto rappeutuu samalla tavoin kuin esim. vesiputkissa.

Vuonna 2016 tilastoitiin 2 660 sähköpaloa ja 21 ihmistä kuoli niissä. Sähköpalot ovat erittäin yllätyksellisiä piilossa olevia uhkia. Kuntotarkistuksella nähdään kuitenkin nämäkin riskit hyvin perusteellisesti.

Sähköjen kunnossapito tuo turvallisuutta monella tapaa. Suojalaitteet ovat kehittyneet valtavasti mm. liesipalot voidaan välttää älypalovaroittimella ja sähköiskut välttää väärinkäyttötilanteissakin.

Asiantuntijamme kartoittavat maksutta kotinne sähköasennukset ja antavat tarvittaessa ohjeet niiden päivittämisestä turvallisiksi ja nykyaikaisiksi. Voit varata maksuttoman kuntokartoituksen suoraan sivujemme kautta täyttämällä täältä löytyvän lomakkeen – olemme sinuun yhteydessä nopeasti tarkemman ajankohdan sopimiseksi!

Voit myös lukea lisää tietoa sähköturvallisuudesta tai ladata kirjoittamamme oppaan aiheesta – maksutta!

 

Näin toteutamme sähkösaneerauksen

 • Sähköremontti toteutetaan yhtäjaksoisesti huone kerrallaan valmiiksi sovitussa aikataulussa.
 • Asiakkaalle sähköasennukset ovat helppoja ja vaivattomia. Ei tarvita evakkoja tai pitkiä sähkökatkoja.
 • Sopiessamme kiinteän hinnan, tiedät mitä saneeraus sisältää ja maksaa.
 • Sähköasentajamme toimivat kotonasi luontevasti ja ammattitaitoisesti.
 • Paikat jäävät siistiin kuntoon. Siivousta suoritetaan jatkuvasti, kun eri huoneiden sähköt on asennettu.

Miksi remontti Sähkö-Satekilta?

Kokonaisvaltainen omakotitalon sähköremontti on ainoa tapa varmistaa turvallisuus, jos vanhojen sähköjen yleiskunto sitä vaatii. Sähkö-Satekin toimintamalli tuo uudet sähköt ja kattavan sähköturvallisuuden kotiisi.

Toimiva asennus takaa tyytyväisyyden

Kun päätös remontin suorittamisesta on tehty, niin pidämme sinut ajantasalla remontin aloituksesta sen päättymiseen asti.

Aloituspalaveri asukkaiden kanssa on startti, jossa käydään läpi remontin tarkempi eteneminen.

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja turvalliset sähköt. Huomioimme toiminnassamme sen, että asennus tapahtuu asiakkaan kotona ja olemme kehittäneet toimintamme asiakasystävälliseksi.

Nämä asiat tekevät asennuksestamme asiakasystävällisen ja tehokkaan

Meidän kautta saat tehokkaan asennuksen, jonka lopputuloksena sinulla on turvalliset, varmistusmitatut ja kotisi tarpeita vastaavat sähköt. Evakkoja ei tarvita, kun etenemme huone kerrallaan. Sähköt ovat poissa vain työn alla olevasta huoneesta ja kokonaan vain sähkökeskuksen asennuksen aikana. Kun huone on valmis siivoamme sieltä jälkemme. Asennusten kesto on yleensä 2-5 päivää. Käytämme jo olemassa olevia reittejä uusien sähköjen vetoon. Näin asennusjälki on siisti ja suurimmaksi osaksi putkien sisällä niin kuin ennenkin.

Vanhojen johtojen paikannus on erityisosaamistamme. Käytännössä saanerauksemme jälkeen kodissasi on kokonaan uudet sähköt.

Kuinka varmistaa kodin sähköjen turvallisuus?

Sähköturvallisuus vaatii ymmärrystä sähköistä ja niidentoimintakunnon säilyttämisestä. Kokosimme asiantuntijantietopaketin ja laitoimme sen jakoon – maksutta!