Etusivu » Aurinkosähkö taloyhtiöön

Aurinkosähkö nostaa taloyhtiön imagoa ja arvoa

Aurinkosähkö taloyhtiöön on nykyaikainen, taloudellinen ja vastuullinen ratkaisu. Se nostaa kiinteistön imagoa ja vaikuttaa myös asuntojen arvoon.

Aurinkosähköllä voi tuottaa energiaa kiinteistösähkön tarpeisiin: sillä voi esimerkiksi lämmittää yhteisiä saunoja, valaista yhteisiä tiloja ja ladata sähköautoja. Taloyhtiön aurinkosähköjärjestelmällä voi lisäksi täyttää asukkaiden asuntokohtaisen energiantarpeen.

Tarjoamme kestäviä ja oikein mitoitettuja aurinkosähköjärjestelmiä taloyhtiöihin. Parhaimmillaan aurinkosähköjärjestelmä toimii osana taloyhtiön nykyistä sähköjärjestelmää ja tekee siitä astetta omavaraisemman. 

Aurinkosähkö – tulevaisuudessa tutkitusti edullisin energianlähde

Aurinkosähkö taloyhtiöön on kannattava ratkaisu erityisesti ympäristösyistä ja taloudellisista syistä. Aurinkosähkö on tulevaisuudessa tutkitusti edullisin energianlähde, ja sähkönsiirtomaksujen ennustetaan nousevan. Aurinkosähköjärjestelmällä voi siis varautua energialähteiden hintojen nousuun.

Aurinkopaneeleiden hankkiminen on taloudellisesti kannattavaa, jos paneeleille löytyy sopiva paikka ja tuotetun sähkön saa käytettyä pitkälti itse – kuten taloyhtiöissä. Vielä kannattavampaa aurinkosähkön hyödyntämisestä taloyhtiöissä tulee, kun energiayhteisöjä koskeva hyvityslaskentamalli muuttuu Suomessa lailliseksi vuoden 2020 loppuun mennessä. 

Aurinkopaneelit ovat yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa edullista sähköä. Tarjoamamme aurinkopaneelit kestävät käytössä vuosikymmeniä, ja aurinkoenergian tuottaminen on täysin puhdasta ja päästötöntä. Järjestelmä tuottaa noin kahdessa vuodessa sen määrän energiaa, joka laitteiston tuottamiseen on kulunut

Aurinkosähköjärjestelmällä pienennät asumisen hiilijalanjälkeä – vastuullisesta valinnasta kiittävät myös jälkipolvet!

Mitä aurinkosähkö maksaa?

Aurinkosähköjärjestelmän hinta riippuu esimerkiksi paneeleiden määrästä ja asennustyön haastavuudesta. Katso laskurillamme (linkki), mitä järjestelmä kustantaa ja milloin investointi maksaa itsensä takaisin. 

Suomessa aurinkopaneeleista saadaan paras teho maalis-syyskuun aikana, ja vuositasolla auringonsäteilyn määrä on suuruusluokaltaan sama kuin Keski-Euroopassa. Kesäkuukausien aikana taloyhtiön aurinkopaneelit voivat tuottaa energiaa jopa enemmän kuin kiinteistö kuluttaa.

 

Pyydä asiantuntijamme käymään:  050 564 1445

Aurinkosähköjärjestelmä taloyhtiöön helposti ja vaivattomasti

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta on äärimmäisen helppoa ja vaivatonta! Asiaa voi ehdottaa taloyhtiön hallitukselle kuka tahansa, ja siitä päättää joko taloyhtiön hallitus tai yhtiökokous yhtiöjärjestyksestä riippuen.

  1. Asiantuntijamme arvioi taloyhtiönne tarpeen ja suunnittelee järjestelmän sen mukaan. Annamme tarjouksen kiinteällä hinnalla – etukäteen on tiedossa, mitä aurinkosähköjärjestelmä ja sen asennustyö sisältävät ja maksavat. Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen ei vaadi rakennus- tai toimenpidelupaa. 
  2. Asennustyö onnistuu ympäri vuoden. Aurinkopaneelit kiinnitetään kattoon tekemättä siihen reikiä tai läpivientejä, jolloin vuotoriskejä ei ole. Siivoamme jälkemme ja opastamme aina aurinkosähköjärjestelmän käyttöön.

Aurinkopaneeleiden huolto ja kunnossapito on vaivatonta: usein pelkkä sade riittää pitämään paneelit puhtaina. 

Aurinkosähkö maatiloille ja yrityksille 

Aurinkosähkö on moderni tapa pienentää myös maatilojen ja yritysten energiakustannuksia. Aurinkosähkö on myös hyvä varavoiman lähde, ja se lisää omavaraisuutta. Usein yrityksissä ja maatiloilla on kova sähkönkulutus juuri päiväsaikaan, jolloin aurinkosähköä on runsaasti tarjolla.

Maatiloilla on usein tuottamatonta pinta-alaa ja yrityksillä varasto- ja hallirakennusten kattotilaa, joka on järkevää valjastaa sähkön tuottamiseen. Suunnittelemme tilanne tai yrityksenne tarpeisiin järkevän kokonaisuuden. Yritykset ja maatilat voivat hakea aurinkovoimalalle investointitukea. 

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Miten aurinkopaneeli toimii? 

Aurinkosähköjärjestelmä kerää auringon säteilyenergian ja muuttaa sen sähkövirraksi. Kun fotoni törmää paneeliin, sen sisältämät elektronit alkavat virrata vapaasti. Aurinkopaneelien virtajohtimiin muodostuu sen seurauksena sähkövirtaa. 

Aurinko tarjoaa säteilyenergiaansa loputtomasti, ja sen hyödyntämisen mahdollisuudet ovat rajattomat.