Etusivu » Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelit omakotitaloon – säästä rahaa ja ympäristöä aurinkosähköllä

Aurinkosähkö omakotitaloon on nykyaikainen, taloudellinen ja vastuullinen ratkaisu, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Asentaminen onnistuu niin uusiin kuin vanhoihin taloihin.

Tarjoamme kestäviä, turvallisia ja oikein mitoitettuja aurinkosähköjärjestelmiä aurinkopaneeleineen omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Parhaimmillaan aurinkosähköjärjestelmä toimii osana nykyistä sähköjärjestelmääsi ja tekee siitä astetta omavaraisemman. Tarvittaessa uudistamme kotisi sähköt turvallisiksi aurinkosähköremontin yhteydessä!

Aurinkosähkö – tulevaisuudessa tutkitusti edullisin energianlähde

Aurinkosähköjärjestelmä kannattaa erityisesti ympäristösyistä ja taloudellisista syistä. Aurinkosähkö on tulevaisuudessa tutkitusti edullisin energianlähde, ja sähkönsiirtomaksujen ennustetaan nousevan. Aurinkosähköjärjestelmällä varaudut siis taloudellisesti energianlähteiden hintojen nousuun.

Aurinkopaneelit ovat yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa edullista sähköä. Tarjoamamme aurinkopaneelit kestävät käytössä vuosikymmeniä, ja aurinkoenergian tuottaminen on täysin puhdasta ja päästötöntä. Järjestelmä tuottaa noin kahdessa vuodessa sen määrän energiaa, joka laitteiston tuottamiseen on kulunut.

Aurinkosähköjärjestelmällä pienennät asumisesi hiilijalanjälkeä – vastuullisesta valinnasta kiittävät myös jälkipolvet!

Paljon aurinkosähkö maksaa?

Aurinkosähköjärjestelmän hinta omakotitaloon riippuu esimerkiksi paneeleiden määrästä ja asennustyön haastavuudesta. Katso esimerkkihinnat täältä.

Suomessa aurinkopaneeleista saadaan paras teho maalis-syyskuun aikana, ja vuositasolla auringonsäteilyn määrä on suuruusluokaltaan sama kuin Keski-Euroopassa. Kesäkuukausien aikana omakotitalon aurinkopaneelit voivat tuottaa energiaa jopa enemmän kuin kiinteistö kuluttaa. Ylijäämäsähkön voit myydä sähkönmyyjällesi.

Aurinkosähkö omakotitaloon on taloudellisesti kannattava ratkaisu, jos paneeleille löytyy sopiva paikka ja tuotetun sähkön saa käytettyä pitkälti itse – kuten omakotitaloissa ja vapaa-ajan asunnoissa usein onkin. Usein taloudellisesti toimivin ratkaisu on mitoittaa aurinkosähköjärjestelmä kattamaan noin neljännesosan sähkön kokonaiskulutuksesta.

Kysy ammattilaisiltamme lisää aurinkosähköjärjestelmän asentamisesta kotiin ja vapaa-ajan asuntoon!

Pyydä asiantuntijamme käymään:  050 564 1445

Aurinkosähköjärjestelmä ja aurinkopaneelit omakotitaloon helposti ja vaivattomasti

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta on sinun kannaltasi äärimmäisen helppoa ja vaivatonta!

  1. Asiantuntijamme arvioi tarpeesi ja suunnittelee järjestelmän sen mukaan. Annamme tarjouksen kiinteällä hinnalla – tiedät, mitä aurinkosähköjärjestelmä ja sen asennustyö sisältävät ja maksavat. Aurinkosähköjärjestelmän asentaminen ei vaadi rakennus- tai toimenpidelupaa.
  2. Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmän asennustyö kestää useimmiten yhden päivän, ja se onnistuu ympäri vuoden. Aurinkopaneelit kiinnitetään kattoon tekemättä siihen reikiä tai läpivientejä, jolloin vuotoriskejä ei ole. Siivoamme jälkemme ja opastamme aina aurinkosähköjärjestelmän käyttöön.

Aurinkopaneeleiden huolto ja kunnossapito on vaivatonta: usein pelkkä sade riittää pitämään paneelit puhtaana.

Miten aurinkopaneeli toimii?

Aurinkosähköjärjestelmä kerää auringon säteilyenergian ja muuttaa sen sähkövirraksi. Kun fotoni törmää paneeliin, sen sisältämät elektronit alkavat virrata vapaasti. Aurinkopaneelien virtajohtimiin muodostuu sen seurauksena sähkövirtaa.

Aurinko tarjoaa säteilyenergiaansa loputtomasti, ja sen hyödyntämisen mahdollisuudet ovat rajattomat.